Brand Programs: dé optelsom voor meer merkoverweging

BPS visual

Merkoverweging bouw je met content. Met de bewijsvoering tussen merkbelofte en product. Maar in dit complexe gat raken veel merken strategisch, organisatorisch en creatief de focus kwijt. Met Born05 Brand Programs geven we je de regie terug en connecten we je content. Zo zorgen we dat alles van ATL tot klantenservice optelt.

Voordat consumenten een keuze maken, worden ze overspoeld met informatie. Wil je ervoor zorgen dat ze voor jou kiezen? Dan moet je bouwen aan sterke merkassociaties en daarmee merkoverweging. Content marketing speelt hierbij een essentiële rol. Het is een van de meest effectieve manieren voor merken om zich te onderscheiden met een eigen verhaal en zich te verbinden met hun publiek.

S10 case einde

Het belang van connected content

Maar het structureel produceren en connecten van die content, over touchpoints die optellen, dat is zo eenvoudig nog niet. Want hoe zorg je ervoor dat de output van verschillende marketingteams goed bij elkaar aansluit? Dat gezamenlijke doelstellingen worden nagestreefd? Dat iedereen met consistente beelden en boodschappen vanuit hetzelfde contentdomein opereert? En dat alles wat je doet goed wordt gemeten?

Club SNS 1

Born05 Brand Programs

Met Born05 Brand Programs koppelen we regie en organisatie aan creatie. We geven we krachtige content een fundamentele rol in de ontwikkeling van een merk. Door consistent onderscheidende en relevante content te creëren, werken we met merken aan een duurzame, emotionele verbinding met hun doelgroep. Een Brand Program voegt inhoud en geloofwaardige bewijsvoering toe aan je merkbelofte. We doen dit al met succes voor mooie merken zoals SNS, Greenchoice, ASN en Porsche.

De plus van Brand Programs

Een Brand Program is een combinatie van aandacht en tijd. Wij gebruiken hiervoor graag de metafoor van een plusteken. Op de verticale as van die plus (aandacht) gaan we samen de diepte in met strategie en contentcreatie. 
Op de horizontale as (tijd) maken we een helder en overzichtelijk plan voor voor de lange termijn en blijven we samenwerken richting KPI’s.

Aandacht 001

Aandacht

De kracht van content is direct afhankelijk van de aandacht die je erin stopt. Met onze Brand Programs duiken we daarom diep in je merk. We analyseren je merk, doelgroep en ecosysteem. En gaan zo op zoek naar een emotioneel contentdomein waar merkbelofte, doelgroep en creatie elkaar vinden. Vervolgens zorgen we dat alle uitingen en assets consistent in de juiste kanalen van het scherm spatten.

Aandacht 002

Tijd

Het runnen van een Brand Program is een commitment. We zijn er niet om even snel te scoren. We gaan dedicated samenwerken en zijn een verlengstuk van je organisatie. 
We zorgen dagelijks voor meer cohesie, geven je de regie terug en orkestreren samen het grote geheel; alles van communicatiekalender tot de dagelijkse organisatie en processen. En we blijven bijsturen op basis van data en heldere rapportage.

Kershuis hero image

Let's connect your content

Cookies

Born05 uses cookies to serve content and ads to make the experience you have with us more interesting. Being in the advertising business ourselves, we hope you understand that your information is shared with third parties for advertising & analytics.